VІІІ міжнародна науково-практична конференція «Сталий розвиток – ХХІ століття: управління, технології, моделі (наукові читання імені Ігоря Недіна)» 16-17 листопада 2023 р.

Заслухані  та обговорені доповіді 22 докторів наук, професорів, 9 кандидатів наук, доцентів, старшого викладача. Серед учасників  і доповідачів – освітяни та науковці  не тільки  українських (академічних інституцій та закладів вищої освіти), а ще університетів Польщі, Латвії, Великої Британії, Німеччини. Війна та довкілля, Крим та окуповані території, Каховське водосховище- збитки від руйнацій та майбутнє, нова географія України, повоєнна урбаністика, доля східного прикордоння, соціальне підприємництво, дистанційне зондування для вирішення  проблем довкілля та ще багато тем.

Другий день роботи заслухали доповіді аспірантів та студентів. Цікаві доповіді: Забруднення карбоновими енергоносіями природних вод та їх ремедіація за допомогою мікроводоростей, природо-ресурсне забезпечення розвитку альтернативної енергетики для сталого розвитку територій, особливості поводження з ТПВ в Україні під час воєнного стану. Пишаємось що маємо таких студентів.

У роботі конференції прийняло більше 40 учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *