Запрошуємо на вебінар “Сертифікація з Azure та персональний досвід використання AI”

Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі, під час якого наші спікери, провідні інженери з напряму .NET, поділяться особистим досвідом складання сертифікації з Azure та розкажуть, як штучний інтелект може підвищити вашу продуктивність.

📆 8 червня | 🕛 11:00 | онлайн


На вебінарі ми розглянемо дві теми:
🔹 «Штучний інтелект, який робить мене продуктивним» – Ростислав Космірак, Lead Software Engineer в EPAM. Спікер розповість про інструменти, які використовуються для того, щоби підвищити свою продуктивність у різних аспектах роботи. Розглянемо Phind, Spark, Copilot, Grammarly та інші.

🔹 «Сертифікація з Azure для NET-інженерів», Володимир Євдошенко, Lead Software Engineer в EPAM. Спікер розповість про те, як отримати сертифікат, поділиться досвідом складання екзаменів з Azure, а також надасть поради, як правильно готуватися, щоб успішно скласти іспит.

З усіх питань щодо вебінару звертайтесь:

e-mail: mariia_mraka@epam.com

👉 Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією 👈


https://careers.epam.ua/events/net-webinar-080624?utm_campaign=ta&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-84P7sBQI4MgM6n5zBA0u-3v5drJ5ko2UCaXC7RBCKh8WeSRY1m6QfRFJ5xqTC4AGTqy5v55qWB2y_FSDNbeh9yRFW-DA&_hsmi=308594393&utm_source=UA_Ivano-Frankivsk_Event_NET_MeetUp_2024-06-08

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *